Thaimassage

59550c5878-thaimassage

En behaglig, djupgående energimassage som löser upp blockeringar i meridianerna (energilinjerna). Hjälper till att lösa spänningar och att skapa harmoni i tillvaron.

Kombinationen av stretching och stimulans av kroppens energiflöde gör det till en effektiv behandling. Det djupa tycket på musklerna töjer ut muskelfascian, stimulerar elasticiteten i bindväven och ökar blodgenomströmningen och som gör att återhämtningsförmågan förbättras i hela kroppen.Massagen är inte bara behaglig. Den ger även en djupare terapeutisk verkan såsom ökad flexibilitet, höjt immunförsvar, djup avslappning och ökad blod och lymfcirkulation.

OBS! Rekommenderas ej för gravida!

Traditionell thaimassage är en terapiform med anor sedan 2500 år. Med hjälp av sina händer, underarmar, fötter och knän utför massösen stretchrörelser och distinkta tryck längs kroppens energilinjer i ett lugnt, rytmiskt tempo.

I traditionell thaimassage eftersträvas att spända muskler ska inta sitt normala viloläge. Behandlingen lösgör blockeringar och balanserar kropp och själ.

Behandlingen utförs på en madrass på golvet och Du är klädd i tunna, löst sittande kläder som Du får låna av oss.

Räkna med att minst 1 timme behövs för att massera hela kroppen.

Kommentarer inaktiverade.